Uw feest is onze zorg!

De Ruif Catering en Evenementenorganisatie is uw professionele partner in catering voor gelegenheden van 2 tot duizenden mensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel kunt u de verzorging van uw speciale gelegenheid met een gerust hart in onze handen leggen.

De Ruif Catering en Evenementenorganisatie kan samen met u uw bijeenkomst organiseren. Gegarandeerd dat u van ons tips en adviezen krijgt, waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben. Wij zijn dé cateringspecialist en maken van elke bijeenkomst iets bijzonders.

De Ruif is gevestigd op De Revelhorst in Zutphen. In ons makkelijk bereikbare onderkomen beschikken wij over een goed geoutilleerde keuken, die aan de laatste regelgeving voldoet. Onze ervaren koks werken met dagverse producten van de beste kwaliteit. Vlees, vis, groente, fruit, al onze ingrediënten komen van de beste leveranciers en worden door ons op professionele wijze bereid. Door ons verzorgde catering is al een feest op zich.

Of het nu gaat om een salade voor u en uw familie voor de feestdagen, een bruiloft met driehonderd gasten, een jubileumfeest van uw bedrijf met vijfhonderd genodigden of een publieksevenement van uw organisatie waar tienduizenden mensen op af komen, De Ruif is uw professionele partner in business.

Niet alleen verzorgt De Ruif het eten en drinken, ook voor de feestelijke aankleding wordt gezorgd. De mogelijkheden zijn legio. Zo verzorgen wij ook de geluidsapparatuur, sprekers, podia, artiesten, side-events, de promotie en nog veel meer.

Vraag direct een offerte aan